Mateřská škola Bohumilice

Oficiální internetové stránky

RSS 2.0

„Poslední zvonění“ v mateřské škole

24.6.2016 – slavnostní chvíle je tady – pro dnešní horké odpoledne vítá areál mateřské školy svoje návštěvníky- rodiče, prarodiče, příbuzné, přátele školy a hosty. Děti již netrpělivě čekají, aby mohly svým nejbližším ukázat, co si pro ně připravily – písničky, básničky, tanečky…Po úvodním slově p. ředitelky Dany Šmídové a pana starosty Jaroslava Nového může slavnost začít. Všechny děti se opravdu snaží, aby se jejich zpěv, tanečky, pohybová improvizace U rybníčku, či pohádka O červené Karkulce opravdu líbila. Hosté se smějí, tleskají, děti se společně s nimi radují…naše úsilí stálo za to. Společná píseň Máme vás rádi mámy, tátové uzavírá první část programu.

Po krátké přestávce přichází předškoláci s připraveným slavnostním nástupem. Ve svých kostýmech se pro tuto slavnostní chvíli proměnili v galantní mušketýry a nádherné dámy. Nejeden návštěvník uronil slzu, když po svém vystoupení za zvuku dojemných písní je všech 11 předškoláků ošerpováno a obdarováno svými učitelkami.

Šťastné vykročení a krásná školní léta![flagallery gid=174]

Ještě jedno malé loučení proběhlo v naší mateřské škole. Tentokrát jsme se loučili s Nellynkou a Leoškem, kteří odchází po prázdninách do Vimperka. I pro ně byly přichystány dárky na rozloučenou a malá slavnost.[flagallery gid=175]

 

Categories: Nezařazené Tags:

Dana Šmídová


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *